Retete

Supă de legumeBy adminSupă de legume - rețetă simplă de post / vegană
Tartă cu somonBy adminTartă cu somon, perfectă dentru un brunch sau răsfățul din weekend.
Rulouri cu vanilieBy adminRulouri cu vanilie. Desertul preferat în copilărie. Am adaptat această rețetă după ce a mamei mele, care punea vin roșu și untură. Vinul roșu prefer să îl beau în timp ce le pregătesc, iar untura...cam greu se găsește :)) Ea le prăjea, eu le-am copt. Ce am făcut la fel? Am pus un praf de dragoste și le-am mâncat cu poftă.
Tiramisu CakeBy adminYou had me at coffee. Tiramisu - unul dintre deserturile mele preferate. De ce? Fiindcă iubesc cafeaua și pentru că se pregătește foarte ușor 🙂 Nu ai cum să dai greș!
Desert VeganBy adminDesert vegan - sau un fel de healthy vegan cheesecake. Fără coacere, fără sentimente de vinovăție după ce mănânci o felie și cu multe ingrediente nutritive și delicioase 🙂 Pe cât este de sănătos și gustos, pe atât de rapid se face 😀 Arunci toate ingredientele în robot și "magic is happening".
Georgian Cheese Bread – KhachapuriBy adminGeorgian Cheese Bread. Ai spus brânză și pâine împreună? Atunci m-ai cucerit 😀 Sper să vă cuceresc și eu cu aceastp rețetă.
Biscuiți cu portocalăBy adminSe apropie Crăciunul și tot ce îți dorești este Netflix&chill? Atunci îți las această rețetă ușoară de biscuiți cu portocală ca să fii complet din acea poveste. Te sfătuiesc să îți faci și o ciocolată caldă și abia după să dai play 😀 Pentru mine atmosfera perfectă este Bake&chill, iar cei de la Bosch mi-au făcut o surpriză și mi-au trimis ultimul model de robot de bucătarie MUM 2, ca să mă ajute cu toate pregătirile de Crăciun. Compact și puternic, este ajutorul perfect pentru cei care doresc să realizeze rapid și usor chiar și cele mai complicate retete.
Pere fierte în vin și terci de ovăzBy adminPere fierte în vin și terci de ovăz. Dacă mă întrebi ce aș alege la micul dejun, de cele mai multe ori ți-aș răspunde: terci de ovăz. Atât de multe combinații, încât nu ai cum să te plictisești de el.
1 2 3 11
(Visited 4,226 times, 1 visits today)