Print Options:

Frittata

Yields1 ServingPrep Time20 minsCook Time30 minsTotal Time50 mins

Leftovers frittata: adunăm ce ne-a rămas prin frigider și ne apucăm de treabă :)

 2 linguri de ulei
 1 ceapă
 1 morcov
 ½ ardei roșu
 8 ciuperci
 ½ broccoli
 6 ouă
 150 g cașcaval ras
 3 linguri făină (cu vârf)
 ½ plic praf de copt
 câteva feliuțte de chorizo/prosciutto/bacon
 sare & piper după gust
1

Tocăm mărunt toate legumele.

2

Călim ceapa în tigaie până devine aurie. Adăugăm morcovul, ardeiul și ciupercile (dacă este nevoie punem și puțină apă). Condimentăm cu sare & piper (eu am pus și niște curry).
După ce s-au înmuiat legumele, adăugăm broccoli.

3

Separat, într-un bol mai mare, batem ouăle cu un praf de sare.
Adăugăm compoziția de legume. Amestecăm până când se încorporează toate legumele și adăugăm cașcavalul ras.

4

La final, adăugăm făina & praful de copt.

5

Preîncălzim cuptorul la 185 de grade.

6

Ungem o tavă cu ulei (am folosit o tavă rotundă cu diametrul de 25 cm).
Punem compoziția de Frittata în tavă.

7

!!!Nu uităm de chorizo: îl punem deasupra :)

8

Coacem Frittata timp de 30 de minute.