Leftovers frittata: adunăm ce ne-a rămas prin frigider și ne apucăm de treabă :)
Tocăm mărunt toate legumele.
Călim ceapa în tigaie până devine aurie. Adăugăm morcovul, ardeiul și ciupercile (dacă este nevoie punem și puțină apă). Condimentăm cu sare & piper (eu am pus și niște curry).
După ce s-au înmuiat legumele, adăugăm broccoli.
Separat, într-un bol mai mare, batem ouăle cu un praf de sare.
Adăugăm compoziția de legume. Amestecăm până când se încorporează toate legumele și adăugăm cașcavalul ras.
La final, adăugăm făina & praful de copt.
Preîncălzim cuptorul la 185 de grade.
Ungem o tavă cu ulei (am folosit o tavă rotundă cu diametrul de 25 cm).
Punem compoziția de Frittata în tavă.
!!!Nu uităm de chorizo: îl punem deasupra :)
Coacem Frittata timp de 30 de minute.