Pulled Pork Burger - atunci când vrei să îți impresionezi prietenii sau pur și simplu ai poftă și vrei să te răsfeți cu ceva bun.
Rețetă chifle aici
ZIUA 1:
Pregătim marinada cu o seară înainte de a găti carnea.
Ungem carnea cu puțin ulei de măsline, presărăm cu sare & piper. Punem bucata de carne în oala de fontă. Turnăm sucul de ananas și sosul de soia. Așezăm rondelele deasupra cărnii.
Acoperim oala de fontă și o lăsăm la frigider până a doua zi.
ZIUA 2:
Scoatem oala din frigider și o lăsăm câteva ore să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălzim cuptorul la 140 de grade.
Tăiem cepele și le punem în oală. Peste oală punem capacul de fontă/ folie de aluminiu.
Băgăm carnea la cuptor pentru 5-6h. În ultima jumătate de oră scoatem capacul/folia de aluminiu.
La final carnea este atât de fragedă încât o să fii fericit că ai aștptat atatea ore.
Pentru ansamblarea burgerului:
1. Tăiem chiflele pe jumătate.
2. Punem pe prima jumătate sosul preferat (am ales dulceața de ardei iuți), spanacul și cheddar-ul.
3. Punem o cantitate generoasă de carne, o felie de roșie si una de bacon/jambon.
4. Punem și cea de a doua felie de chiflă...anddddd ENJOY THE TASTE!
Ingredients
Directions
ZIUA 1:
Pregătim marinada cu o seară înainte de a găti carnea.
Ungem carnea cu puțin ulei de măsline, presărăm cu sare & piper. Punem bucata de carne în oala de fontă. Turnăm sucul de ananas și sosul de soia. Așezăm rondelele deasupra cărnii.
Acoperim oala de fontă și o lăsăm la frigider până a doua zi.
ZIUA 2:
Scoatem oala din frigider și o lăsăm câteva ore să ajungă la temperatura camerei.
Preîncălzim cuptorul la 140 de grade.
Tăiem cepele și le punem în oală. Peste oală punem capacul de fontă/ folie de aluminiu.
Băgăm carnea la cuptor pentru 5-6h. În ultima jumătate de oră scoatem capacul/folia de aluminiu.
La final carnea este atât de fragedă încât o să fii fericit că ai aștptat atatea ore.
Pentru ansamblarea burgerului:
1. Tăiem chiflele pe jumătate.
2. Punem pe prima jumătate sosul preferat (am ales dulceața de ardei iuți), spanacul și cheddar-ul.
3. Punem o cantitate generoasă de carne, o felie de roșie si una de bacon/jambon.
4. Punem și cea de a doua felie de chiflă...anddddd ENJOY THE TASTE!