Pulled Pork Burger

AuthoradminDifficultyIntermediate

Pulled Pork Burger - atunci când vrei să îți impresionezi prietenii sau pur și simplu ai poftă și vrei să te răsfeți cu ceva bun.

Rețetă chifle aici

Yields1 Serving

Pulled Pork
 2 kg mușchi de porc (să conțină cât mai multă grăsime)
 sare & piper
 850 ml conservă ananas cu rondele (în suc propriu)
 150 ml sos de soia (varianta originală)
 2 cepe
Burger - 6 porții
 chifle (vezi rețeta mai sus)
 6 felii de bacon/ jambon
 2 roșii mari
 6 felii de cheddar
 câteva frunze de spanac
 Opțional: dulceață de ardei iuți & sos barbeque

1

ZIUA 1:

Pregătim marinada cu o seară înainte de a găti carnea.
Ungem carnea cu puțin ulei de măsline, presărăm cu sare & piper. Punem bucata de carne în oala de fontă. Turnăm sucul de ananas și sosul de soia. Așezăm rondelele deasupra cărnii.

Acoperim oala de fontă și o lăsăm la frigider până a doua zi.

2

ZIUA 2:

Scoatem oala din frigider și o lăsăm câteva ore să ajungă la temperatura camerei.

3

Preîncălzim cuptorul la 140 de grade.
Tăiem cepele și le punem în oală. Peste oală punem capacul de fontă/ folie de aluminiu.

Băgăm carnea la cuptor pentru 5-6h. În ultima jumătate de oră scoatem capacul/folia de aluminiu.
La final carnea este atât de fragedă încât o să fii fericit că ai aștptat atatea ore.

4

Pentru ansamblarea burgerului:

1. Tăiem chiflele pe jumătate.
2. Punem pe prima jumătate sosul preferat (am ales dulceața de ardei iuți), spanacul și cheddar-ul.
3. Punem o cantitate generoasă de carne, o felie de roșie si una de bacon/jambon.
4. Punem și cea de a doua felie de chiflă...anddddd ENJOY THE TASTE!

Ingredients

Pulled Pork
 2 kg mușchi de porc (să conțină cât mai multă grăsime)
 sare & piper
 850 ml conservă ananas cu rondele (în suc propriu)
 150 ml sos de soia (varianta originală)
 2 cepe
Burger - 6 porții
 chifle (vezi rețeta mai sus)
 6 felii de bacon/ jambon
 2 roșii mari
 6 felii de cheddar
 câteva frunze de spanac
 Opțional: dulceață de ardei iuți & sos barbeque

Directions

1

ZIUA 1:

Pregătim marinada cu o seară înainte de a găti carnea.
Ungem carnea cu puțin ulei de măsline, presărăm cu sare & piper. Punem bucata de carne în oala de fontă. Turnăm sucul de ananas și sosul de soia. Așezăm rondelele deasupra cărnii.

Acoperim oala de fontă și o lăsăm la frigider până a doua zi.

2

ZIUA 2:

Scoatem oala din frigider și o lăsăm câteva ore să ajungă la temperatura camerei.

3

Preîncălzim cuptorul la 140 de grade.
Tăiem cepele și le punem în oală. Peste oală punem capacul de fontă/ folie de aluminiu.

Băgăm carnea la cuptor pentru 5-6h. În ultima jumătate de oră scoatem capacul/folia de aluminiu.
La final carnea este atât de fragedă încât o să fii fericit că ai aștptat atatea ore.

4

Pentru ansamblarea burgerului:

1. Tăiem chiflele pe jumătate.
2. Punem pe prima jumătate sosul preferat (am ales dulceața de ardei iuți), spanacul și cheddar-ul.
3. Punem o cantitate generoasă de carne, o felie de roșie si una de bacon/jambon.
4. Punem și cea de a doua felie de chiflă...anddddd ENJOY THE TASTE!

Pulled Pork Burger
(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *