Healthy Banana Bread

AuthoradminDifficultyBeginner

Dacă am banane coapte în casă..nu am cum să nu fac chec de banane.
Mi se întâmplă de multe ori să fac o rețetă în funcție de ingredientele pe care le am în firigider și de data asta am fost extrem de încântată de rezultat. Trebuie să o încerci ca să mă crezi pe cuvânt. Îți spun doar atât: se face ușor, este o variantă excelentă pentru o gustărică sănătoasă și mai este și gustoasă. Te-am convins?

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time50 minsTotal Time1 hr 5 mins

 4 banane coapte
 2 ouă
 100 g unt cacao (topit și răcit)
 10 linguri sirop agave
 1 linguriță extract de vanilie
 30 g cacao raw
 150 g făină integrală
 un praf de sare
 1/2 plic praf de copt
 130 g vișine (eu am avut din compot)
 50 g merișoare

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

2

Într-un bol, zdrobim bananele cu o furculiță. Adăugăm ouăle și amestecăm până se omogenizează. Punem uleiul de cacao, siropul de agave și extractul de vanilie.

Amestecăm ingredientele uscate: pudra de cacao, făina integrală, praful de copt și sarea. Le punem peste ingredientele umede. Adăugăm vișinele și merișoarele.

3

Turnăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei (eu am folosit și foaie de copt).
Coacem checul de banane timp de 50 de minute la 180 de grade (cădură sus&jos + ventilație).

ENJOY!

Ingredients

 4 banane coapte
 2 ouă
 100 g unt cacao (topit și răcit)
 10 linguri sirop agave
 1 linguriță extract de vanilie
 30 g cacao raw
 150 g făină integrală
 un praf de sare
 1/2 plic praf de copt
 130 g vișine (eu am avut din compot)
 50 g merișoare

Directions

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

2

Într-un bol, zdrobim bananele cu o furculiță. Adăugăm ouăle și amestecăm până se omogenizează. Punem uleiul de cacao, siropul de agave și extractul de vanilie.

Amestecăm ingredientele uscate: pudra de cacao, făina integrală, praful de copt și sarea. Le punem peste ingredientele umede. Adăugăm vișinele și merișoarele.

3

Turnăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei (eu am folosit și foaie de copt).
Coacem checul de banane timp de 50 de minute la 180 de grade (cădură sus&jos + ventilație).

ENJOY!

Healthy Banana Bread
(Visited 237 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *