Banana Bread

AuthoradminDifficultyBeginner

Ce faceți dacă aveți prea multe banane coapte acasă?
Răspuns corect: BANANA BREAD 😀

O rețetă cât se poate de simplă și de gustoasă.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time1 hrTotal Time1 hr 15 mins

 4 banane mari (și coapte)
 3 ouă
 7 linguri ulei de cocos (raw - presat la rece)
 7 linguri sirop de agave (sau alt îndulcitor)
 1 linguriță extract pur de vanilie
 270 g făină integrală
 30 g fulgi de cocos
 1 plic praf de copt
 un praf de sare
 Opțional: scorțișoară

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

2

Într-un bol, zdrobim bananele cu o furculiță. Adăugăm ouăle și amestecăm până se omogenizează. Punem uleiul de cocos, siropul de agave și extractul de vanilie.

3

Amestecăm ingredientele uscate: făina integrală, praful de copt, fulgii de cocos, sarea și scorțișoara. Le punem peste ingredientele umede.

4

Turnăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei (eu am folosit și foaie de copt).
Coacem checul de banane timp de 45 de minute la 180 de grade (cădură sus&jos + ventilație). După cele 45 de minute, reducem temperatura la 160 de grade (căldură jos + ventilație) și o mai lăsăm 15 minute.

O lăsăm să se răcească complet înainte de a o devoraaaa 😀

P.S. Eu am servit-o cu unt de arahide, iar Iulian cu unt normal & miere

ENJOY!

Ingredients

 4 banane mari (și coapte)
 3 ouă
 7 linguri ulei de cocos (raw - presat la rece)
 7 linguri sirop de agave (sau alt îndulcitor)
 1 linguriță extract pur de vanilie
 270 g făină integrală
 30 g fulgi de cocos
 1 plic praf de copt
 un praf de sare
 Opțional: scorțișoară

Directions

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

2

Într-un bol, zdrobim bananele cu o furculiță. Adăugăm ouăle și amestecăm până se omogenizează. Punem uleiul de cocos, siropul de agave și extractul de vanilie.

3

Amestecăm ingredientele uscate: făina integrală, praful de copt, fulgii de cocos, sarea și scorțișoara. Le punem peste ingredientele umede.

4

Turnăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei (eu am folosit și foaie de copt).
Coacem checul de banane timp de 45 de minute la 180 de grade (cădură sus&jos + ventilație). După cele 45 de minute, reducem temperatura la 160 de grade (căldură jos + ventilație) și o mai lăsăm 15 minute.

O lăsăm să se răcească complet înainte de a o devoraaaa 😀

P.S. Eu am servit-o cu unt de arahide, iar Iulian cu unt normal & miere

ENJOY!

Banana Bread
(Visited 400 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *