Ce faceți dacă aveți prea multe banane coapte acasă?
Răspuns corect: BANANA BREAD 😀
O rețetă cât se poate de simplă și de gustoasă.
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
Într-un bol, zdrobim bananele cu o furculiță. Adăugăm ouăle și amestecăm până se omogenizează. Punem uleiul de cocos, siropul de agave și extractul de vanilie.
Amestecăm ingredientele uscate: făina integrală, praful de copt, fulgii de cocos, sarea și scorțișoara. Le punem peste ingredientele umede.
Turnăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei (eu am folosit și foaie de copt).
Coacem checul de banane timp de 45 de minute la 180 de grade (cădură sus&jos + ventilație). După cele 45 de minute, reducem temperatura la 160 de grade (căldură jos + ventilație) și o mai lăsăm 15 minute.
O lăsăm să se răcească complet înainte de a o devoraaaa 😀
P.S. Eu am servit-o cu unt de arahide, iar Iulian cu unt normal & miere
ENJOY!
Ingredients
Directions
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.
Într-un bol, zdrobim bananele cu o furculiță. Adăugăm ouăle și amestecăm până se omogenizează. Punem uleiul de cocos, siropul de agave și extractul de vanilie.
Amestecăm ingredientele uscate: făina integrală, praful de copt, fulgii de cocos, sarea și scorțișoara. Le punem peste ingredientele umede.
Turnăm compoziția într-o tavă unsă cu ulei (eu am folosit și foaie de copt).
Coacem checul de banane timp de 45 de minute la 180 de grade (cădură sus&jos + ventilație). După cele 45 de minute, reducem temperatura la 160 de grade (căldură jos + ventilație) și o mai lăsăm 15 minute.
O lăsăm să se răcească complet înainte de a o devoraaaa 😀
P.S. Eu am servit-o cu unt de arahide, iar Iulian cu unt normal & miere
ENJOY!