Acest foietaj cu spanac și brânzeturi este aperitivul perfect pentru petreceri. Se pregătește rapid și dispare la fel de rapid!
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade.
Amestecăm spanacul decongelat (îl scurgem foarte bine înainte) cu cele trei tipuri de brânzeturi + condimente: sare, piper & fulgi chilli.
Întindem foaia de aluat și o tăiem formând un triunghi. Unim cele două margini rămase și formăm cel de al doilea triunghi de aluat.
Pe o foaie de copt punem: primul triunghi de aluat, umplutura de spanac&brânză și deasupra cel de al doilea triunghi de aluat.
Tăiem marginile triunghiului cu un cuțit (și pe stânga și pe dreapta) și răsucim fiecare bucată – ca să semene cu un brăduț.
Ungem aluatul cu amestecul de gălbenuș & smântână.
Băgăm foietajul la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Ingredients
Directions
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade.
Amestecăm spanacul decongelat (îl scurgem foarte bine înainte) cu cele trei tipuri de brânzeturi + condimente: sare, piper & fulgi chilli.
Întindem foaia de aluat și o tăiem formând un triunghi. Unim cele două margini rămase și formăm cel de al doilea triunghi de aluat.
Pe o foaie de copt punem: primul triunghi de aluat, umplutura de spanac&brânză și deasupra cel de al doilea triunghi de aluat.
Tăiem marginile triunghiului cu un cuțit (și pe stânga și pe dreapta) și răsucim fiecare bucată – ca să semene cu un brăduț.
Ungem aluatul cu amestecul de gălbenuș & smântână.
Băgăm foietajul la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.