Pere fierte în vin și terci de ovăz.
Dacă mă întrebi ce aș alege la micul dejun, de cele mai multe ori ți-aș răspunde: terci de ovăz. Atât de multe combinații, încât nu ai cum să te plictisești de el.
Punem la foc mediu: vinul cu apa, zahărul și vanilia.
Tăiem perele și le fierbem aproximativ 20 de minute.
După ce perele s-au fiert, le scurgem și le caramelizăm: într-o tigaie topim untul cu zahărul brun. Adăugăm perele și le lăsăm aproximativ 2 min pe fiecare parte.
Pregătim terciul de ovăz: îl amestecăm cu restul ingredientelor și îl fierbem la foc mic până se îngroașă (aproximativ 7 - 10 minute).
Enjoy!
Ingredients
Directions
Punem la foc mediu: vinul cu apa, zahărul și vanilia.
Tăiem perele și le fierbem aproximativ 20 de minute.
După ce perele s-au fiert, le scurgem și le caramelizăm: într-o tigaie topim untul cu zahărul brun. Adăugăm perele și le lăsăm aproximativ 2 min pe fiecare parte.
Pregătim terciul de ovăz: îl amestecăm cu restul ingredientelor și îl fierbem la foc mic până se îngroașă (aproximativ 7 - 10 minute).
Enjoy!