Almond Double Chocolate Cookies

AuthoradminDifficultyBeginner

Biscuiți cu două feluri de ciocolată și migdale. Say no more and try it!

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time12 minsTotal Time32 mins

 148 g unt de cacao (topit)
 30 g cacao
 50 g zahăr brun
 1 ou
 130 g făină albă
 100 g făină de migdale
 130 g ciocolată cu migdale (am folosit Valor)
 95 g ciocolată albă

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

2

Topim untul la bain marie. Adăugăm oul, urmat de ingredientele uscate (pudra de cacao, zahărul și ambele tipuri de făină) și amestecăm până se încorporează.

La final, adăugăm ciocolata și o încorporăm cu o spatulă (mișcări de jos în sus).

3

Formăm din aluat 12-14 biluțe aproximativ egale.
(Am copt biscuiții, pe rând, în două tăvi diferite).

Îi coacem timp de 12 minute.

Ta-daaaa! Mai simplu de atât nu se poate 😀

Ingredients

 148 g unt de cacao (topit)
 30 g cacao
 50 g zahăr brun
 1 ou
 130 g făină albă
 100 g făină de migdale
 130 g ciocolată cu migdale (am folosit Valor)
 95 g ciocolată albă

Directions

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

2

Topim untul la bain marie. Adăugăm oul, urmat de ingredientele uscate (pudra de cacao, zahărul și ambele tipuri de făină) și amestecăm până se încorporează.

La final, adăugăm ciocolata și o încorporăm cu o spatulă (mișcări de jos în sus).

3

Formăm din aluat 12-14 biluțe aproximativ egale.
(Am copt biscuiții, pe rând, în două tăvi diferite).

Îi coacem timp de 12 minute.

Ta-daaaa! Mai simplu de atât nu se poate 😀

Almond Double Chocolate Cookies
(Visited 327 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *