Pumpkin bread

AuthoradminDifficultyIntermediate

Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time1 hr 10 minsTotal Time1 hr 30 mins

 ½ dovleac plăcintar
 6 linguri zahăr de cocos
 5 linguri ulei de cocos
 3 ouă
 140 g făină
 1 linguriță praf de copt
 40 g merișoare
 60 g nuci
 condimente: scorțișoară&nucșoară

1

Curățăm dovleacul și îl dăm prin răzătoare.

2

Îl punem la foc mic cu zahărul, uleiul de cocos și condimentele (l-am ținut pe foc aproximativ 10 minute - până a început să se înmoaie).

Îl lăsăm să se răcească bine.

3

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și pregătim o tavă pentru copt (o ungem cu ulei - eu am folosit și hârtie de copt).

*Tava pe care am folosit-o are diametrul de: 18cm L & 10cm L & 11cm Î

4

Separat, batem ouăle cu un praf de sare. Adăugăm dovleacul, care deja s-a răcit, și amestecăm până când se încorporează.

Adăugăm ingredientele uscate: făina, praful de copt, merișoarele și nucile.

Transferăm compoziția în tava în care vom coace pâinea.
Opțional: am pus deasupra semințe de dovleac și floarea soarelui.

5

Coacem pâinica aproximativ 50 de minute - sau până trece testul cu scobitoarea.

Enjoy!

Ingredients

 ½ dovleac plăcintar
 6 linguri zahăr de cocos
 5 linguri ulei de cocos
 3 ouă
 140 g făină
 1 linguriță praf de copt
 40 g merișoare
 60 g nuci
 condimente: scorțișoară&nucșoară

Directions

1

Curățăm dovleacul și îl dăm prin răzătoare.

2

Îl punem la foc mic cu zahărul, uleiul de cocos și condimentele (l-am ținut pe foc aproximativ 10 minute - până a început să se înmoaie).

Îl lăsăm să se răcească bine.

3

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și pregătim o tavă pentru copt (o ungem cu ulei - eu am folosit și hârtie de copt).

*Tava pe care am folosit-o are diametrul de: 18cm L & 10cm L & 11cm Î

4

Separat, batem ouăle cu un praf de sare. Adăugăm dovleacul, care deja s-a răcit, și amestecăm până când se încorporează.

Adăugăm ingredientele uscate: făina, praful de copt, merișoarele și nucile.

Transferăm compoziția în tava în care vom coace pâinea.
Opțional: am pus deasupra semințe de dovleac și floarea soarelui.

5

Coacem pâinica aproximativ 50 de minute - sau până trece testul cu scobitoarea.

Enjoy!

Pumpkin Bread
(Visited 179 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *