Ganajul de ciocolată este perfect pentru decorul prăjiturilor.
Pentru aceste ecleruri am ales să folosesc ganajul de ciocolată alb.
Rupem ciocolata în bucățele. Punem untul desupra.
Punem smântâna pe foc. Așteptăm până dă în clocot.
Când a dat în clocot, o punem peste ciocolată & unt.
Așteptăm 8 minute.
Amestecăm până când se încorporeazăand și adăugăm colorantul alimentar.
TA-DA!
*Tips and tricks: pentru un mirror glaze perfect, cumpără o ciocolată de calitate 😀
Ingredients
Directions
Rupem ciocolata în bucățele. Punem untul desupra.
Punem smântâna pe foc. Așteptăm până dă în clocot.
Când a dat în clocot, o punem peste ciocolată & unt.
Așteptăm 8 minute.
Amestecăm până când se încorporeazăand și adăugăm colorantul alimentar.
TA-DA!
*Tips and tricks: pentru un mirror glaze perfect, cumpără o ciocolată de calitate 😀