Protein Brownie

AuthoradminDifficultyBeginner

Ai poftă de ceva dulce și sănătos? Ce spui de acest brownie cu pudră proteică? Ar trebui să îți dea suficientă energie să duci ziua până la capăt!

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time20 minsTotal Time35 mins

 160 g făină de ovăz
 70 g pudră proteică (am folosit de la BioTech cu aromă de alune de pădure)
 1 linguriță bicarboant de sodiu
 4 linguri cacao ecologică
 90 g unt de cacao (poate fi înlocuit cu unt de cocos)
 4 linguri sirop de agave / zahăr de cocos (sau mai multe linguri pentru a fi mai dulce)
 200 ml lapte vegetal (eu am folosit de cocos)
 2 ouă
 40 g caju (opțional)
 66 g ciocolată vegană (opțional)

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade (căldură sus&jos)

2

Topim untul și îl amestecăm cu pudra de cacao & siropul de agave.

3

Într-un bol batem ouăle cu un praf de sare. Punem laptele vegetal. Turnăm untul topit și amestecăm până se omogenizează.

Adăugăm ingredientele uscate: făina de ovăz, pudra proteică & bicarbonatul de sodiu. Amestecăm ușor cu un tel până când se încorporează.

4

Ungem o tavă cu unt și punem peste hârtie de copt. Turnăm compoziția de brownie. (Am folosit o tavă dreptunghiulară cu diametrul de 28 cm L & 18cm Î).

Tocăm mărunt ciocolata & nucile caju și le punem deasupra.

5

Cocem prăjitura timp de 20 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

După ce se răcește complet, o putem tăia și savura!

Ingredients

 160 g făină de ovăz
 70 g pudră proteică (am folosit de la BioTech cu aromă de alune de pădure)
 1 linguriță bicarboant de sodiu
 4 linguri cacao ecologică
 90 g unt de cacao (poate fi înlocuit cu unt de cocos)
 4 linguri sirop de agave / zahăr de cocos (sau mai multe linguri pentru a fi mai dulce)
 200 ml lapte vegetal (eu am folosit de cocos)
 2 ouă
 40 g caju (opțional)
 66 g ciocolată vegană (opțional)

Directions

1

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade (căldură sus&jos)

2

Topim untul și îl amestecăm cu pudra de cacao & siropul de agave.

3

Într-un bol batem ouăle cu un praf de sare. Punem laptele vegetal. Turnăm untul topit și amestecăm până se omogenizează.

Adăugăm ingredientele uscate: făina de ovăz, pudra proteică & bicarbonatul de sodiu. Amestecăm ușor cu un tel până când se încorporează.

4

Ungem o tavă cu unt și punem peste hârtie de copt. Turnăm compoziția de brownie. (Am folosit o tavă dreptunghiulară cu diametrul de 28 cm L & 18cm Î).

Tocăm mărunt ciocolata & nucile caju și le punem deasupra.

5

Cocem prăjitura timp de 20 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.

După ce se răcește complet, o putem tăia și savura!

Protein Brownie
(Visited 706 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *