Mini Carrot Cake – party food

Authoradmin

Mini carrot cake - ideal pentru ocazii speciale 😀
Aveți nevoie doar de 6 mini forme de tort și de voie bună pentru decorat 🙂

Rețeta pentru carrot cake o găsiți aici

Yields1 Serving
Prep Time40 minsCook Time45 minsTotal Time1 hr 25 mins

Ingrediente blat - vezi mai sus link-ul către rețetă
Cremă de brânză:
 115 g unt (la temperatură)
 200 g brânză philadelphia
 375 g zahăr pudră
Buttercream frosting:
 125 g unt (la temperatură)
 300 g zahăr pudră
 2 linguri de lapte
 1 linguriță extract de vanilie

1

Coacem blaturile de tort - conform rețetei de mai sus (umplem mini formele pe jumătate).

Le lăsăm să se răceasca complet.

Crema de brânză:
2

Batem untul cu ajutorul unui mixer aproximativ 5 minute. Adăgăm crema de brânză și mixăm încă un minut (sau până când se încorporează complet).

Adăgăm treptat zahărul pudră (mixăm continuu la o viteză mică) - la final punem crema la rece pentru 30 de minute.

Buttercream frosting:
3

Pașii sunt asemănători cu cei de mai sus: batem untul cu ajutorul unui mixer, după care adăugăm treptat zahărul. La final, punem laptele și extractul de vanilie.

Montarea:
4

Tăiem cele 6 mini blaturi pe jumătate.

5

Fiecare mini tort va avea la jumătate cremă de brânză.

6

Cu ajutorul unui poș, ornăm mini torturile de morcovi cu crema de unt.

7

Le dăm la rece pentru minim o oră 🙂

Ingredients

Ingrediente blat - vezi mai sus link-ul către rețetă
Cremă de brânză:
 115 g unt (la temperatură)
 200 g brânză philadelphia
 375 g zahăr pudră
Buttercream frosting:
 125 g unt (la temperatură)
 300 g zahăr pudră
 2 linguri de lapte
 1 linguriță extract de vanilie

Directions

1

Coacem blaturile de tort - conform rețetei de mai sus (umplem mini formele pe jumătate).

Le lăsăm să se răceasca complet.

Crema de brânză:
2

Batem untul cu ajutorul unui mixer aproximativ 5 minute. Adăgăm crema de brânză și mixăm încă un minut (sau până când se încorporează complet).

Adăgăm treptat zahărul pudră (mixăm continuu la o viteză mică) - la final punem crema la rece pentru 30 de minute.

Buttercream frosting:
3

Pașii sunt asemănători cu cei de mai sus: batem untul cu ajutorul unui mixer, după care adăugăm treptat zahărul. La final, punem laptele și extractul de vanilie.

Montarea:
4

Tăiem cele 6 mini blaturi pe jumătate.

5

Fiecare mini tort va avea la jumătate cremă de brânză.

6

Cu ajutorul unui poș, ornăm mini torturile de morcovi cu crema de unt.

7

Le dăm la rece pentru minim o oră 🙂

Mini Carrot Cake – party food
(Visited 348 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *