Cremă de fistic, gata în 15 minute.
Eu am folosit-o pentru croissante, însă tu poți să o folosești pentru prăjiturile tale preferate.
Rețetă croissante cu unt: aici
Punem laptele cu zahărul la foc mediu. Când se topește zahărul, adăugăm treptat oăle. Amestecăm cu telul până când se încorporează.
Punem peste făina și fisticul (dat prin blender - aveți nevoie de unul puternic).
Oprim focul. Adăugăm vanilia și untul. Amestecăm până când acesta se topște.
Transferăm crema într-un bol și o băgăm la frigider pentru mini 4h.
Ingredients
Directions
Punem laptele cu zahărul la foc mediu. Când se topește zahărul, adăugăm treptat oăle. Amestecăm cu telul până când se încorporează.
Punem peste făina și fisticul (dat prin blender - aveți nevoie de unul puternic).
Oprim focul. Adăugăm vanilia și untul. Amestecăm până când acesta se topște.
Transferăm crema într-un bol și o băgăm la frigider pentru mini 4h.