Căpșuni. Fructele de sezon. Mirosea minunat la mine în bucătărie.
Regret că am făcut doar una..să nu faceți greșeala mea. A mers la fix cu o cupă de înghețată de vanilie.
Spălăm fructele. Tăiem căpșunile și le punem în bol alături de afine.
Adăugăm restul ingredientelor și le lăsăm la scurs până când aluatul este gata.
Într-un bol adăugăm untul rece cu făina. Amestecăm până când textura este sfărâmicioasă. Adăugăm restul ingredientelor și frământăm aproximativ 3 minute, până când aluatul devine neted și ușor de modelat.
Băgăm aluatul la frigider pentru 30 de minute.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade.
Pregătim o tavă. Punem o hârtie de copt deasupra.
Scoatem aluatul din frigider și îl întindem cu sucitorul. Punem fructele în centrul aluatului și aducem marginile acestuia spre centru.
Ungem marginile cu ou.
Coacem tarta aproximativ 45 de minute.
Enjoy 🙂
Ingredients
Directions
Spălăm fructele. Tăiem căpșunile și le punem în bol alături de afine.
Adăugăm restul ingredientelor și le lăsăm la scurs până când aluatul este gata.
Într-un bol adăugăm untul rece cu făina. Amestecăm până când textura este sfărâmicioasă. Adăugăm restul ingredientelor și frământăm aproximativ 3 minute, până când aluatul devine neted și ușor de modelat.
Băgăm aluatul la frigider pentru 30 de minute.
Preîncălzim cuptorul la 190 de grade.
Pregătim o tavă. Punem o hârtie de copt deasupra.
Scoatem aluatul din frigider și îl întindem cu sucitorul. Punem fructele în centrul aluatului și aducem marginile acestuia spre centru.
Ungem marginile cu ou.
Coacem tarta aproximativ 45 de minute.
Enjoy 🙂