Burgeri cu carne de vită

AuthoradminDifficultyBeginner

Cui nu îi este dor de un burger bun în această prioadă? Mie sigur îmi este.. tocmai de aceea mi-am făcut acasă. Și știți ce? A ieșit la fel de "suculent" și gustos ca cel pe care îl mâncam în oraș. Nu-i mare inginerie să faci un burger, vă spun eu..trebuie doar să puneți un strop de dragoste și apreciere 🙂

Găsiți aici rețeta pentru chifle.

Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins

Pentru 2 burgeri:
 2 chifle
 300 g carne de vită
 condimente după gust (eu am folosit doar sare și piper pentru carne)
 2 linguri de ulei
 2 lingurițe de maioneză (sau mai mult)
 o mână de spanac (puteți să folosiți frunze de salată)
 câteva frunze proaspete de busuioc
 2 castraveți murați (tăiați felii)
 1 roșie(tăiată rondele)
 4 felii de cașcaval
 2 felii de bacon
Cartofi (2 porții)
 4 cartofi
 3 linguri de ulei
 rozmarin proaspăt
 sare, piper & câțiva fulgi de chilli

Cartofii:
1

Preîncălzim cuptorul la 240 de grade.

2

Curățăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem felii.
Îi pune într-un bol și îi spălăm bine din nou.

3

Adăugăm uleiul, condimentele și rozmarin-ul. Amestecăm bine cu amblele mâini.
Pregătim o tavă. Punem o hârtie de copt și răsturnăm cartofii.
Îi coacem aproximativ 20 de minute (sau până devin aurii).

Carnea:
4

Cât timp cartofii stau la cuptor, ne ocupăm de carne. O condimentăm cu sare și piper, după care formăm burgerii.

5

Încindem uleiul în tigaie/grill și punem burgerii. I-am gătit la foc mediu spre mare (timpul de gătire diferă în funcție de preferințele fiecăruia, eu i-am gătit medium-rare).

Formăm burgerii:
6

Tăiem chiflele pe jumătate (eu le-am pus puțin pe grill).

7

Combinația pe care eu am făcut-o: chiflă + maioneză + spanac & busuioc + castraveți murați + roșie + cașcaval + carne de vită + bacon + cașcaval + chiflă.
Lăsați-vă imaginația să zburde și arătați-mi combinațiile voastre 🙂

Ingredients

Pentru 2 burgeri:
 2 chifle
 300 g carne de vită
 condimente după gust (eu am folosit doar sare și piper pentru carne)
 2 linguri de ulei
 2 lingurițe de maioneză (sau mai mult)
 o mână de spanac (puteți să folosiți frunze de salată)
 câteva frunze proaspete de busuioc
 2 castraveți murați (tăiați felii)
 1 roșie(tăiată rondele)
 4 felii de cașcaval
 2 felii de bacon
Cartofi (2 porții)
 4 cartofi
 3 linguri de ulei
 rozmarin proaspăt
 sare, piper & câțiva fulgi de chilli

Directions

Cartofii:
1

Preîncălzim cuptorul la 240 de grade.

2

Curățăm cartofii, îi spălăm și îi tăiem felii.
Îi pune într-un bol și îi spălăm bine din nou.

3

Adăugăm uleiul, condimentele și rozmarin-ul. Amestecăm bine cu amblele mâini.
Pregătim o tavă. Punem o hârtie de copt și răsturnăm cartofii.
Îi coacem aproximativ 20 de minute (sau până devin aurii).

Carnea:
4

Cât timp cartofii stau la cuptor, ne ocupăm de carne. O condimentăm cu sare și piper, după care formăm burgerii.

5

Încindem uleiul în tigaie/grill și punem burgerii. I-am gătit la foc mediu spre mare (timpul de gătire diferă în funcție de preferințele fiecăruia, eu i-am gătit medium-rare).

Formăm burgerii:
6

Tăiem chiflele pe jumătate (eu le-am pus puțin pe grill).

7

Combinația pe care eu am făcut-o: chiflă + maioneză + spanac & busuioc + castraveți murați + roșie + cașcaval + carne de vită + bacon + cașcaval + chiflă.
Lăsați-vă imaginația să zburde și arătați-mi combinațiile voastre 🙂

Burgeri cu carne de vită
(Visited 143 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *