Cum este tortul Pavlova? Dulce, aerat și ușor fructat. Te-am convins să îl încerci?
Mixăm albușurile (să fie la temperatura camerei) cu oțetul și adăugăm treptat zahărul. Mixăm aproximativ 15 minute, până devin lucioase și se topește zahărul.
Adăugăm amidonul și vanilia. Amestecăm ușor cu o spatulă de jos în sus.
Preîncălzim cuptorul la 100 de grade.
Vom coace blaturile în două tăvi diferite. Desenăm pe două foi de copt câte un cerc cu diamentrul de 19 cm.
Împărțim comoziția în două și umplem cele două cercuri.
Coacem blaturile timp de oră, după care le lăsăm la răcit.
Cât timp blaturile sunt la cuptor, ne ocupăm de cremă: batem frișca. După care adăugăm crema mascarpone și vanilia. Amestecăm ușor cu o spatulă de jos în sus.
Vom avea blat + un strat de cremă + căpșuni + blat + cremă + căpșuni.
La final, am servit cu puțină dulceață de fructe de pădure 🙂
Ingredients
Directions
Mixăm albușurile (să fie la temperatura camerei) cu oțetul și adăugăm treptat zahărul. Mixăm aproximativ 15 minute, până devin lucioase și se topește zahărul.
Adăugăm amidonul și vanilia. Amestecăm ușor cu o spatulă de jos în sus.
Preîncălzim cuptorul la 100 de grade.
Vom coace blaturile în două tăvi diferite. Desenăm pe două foi de copt câte un cerc cu diamentrul de 19 cm.
Împărțim comoziția în două și umplem cele două cercuri.
Coacem blaturile timp de oră, după care le lăsăm la răcit.
Cât timp blaturile sunt la cuptor, ne ocupăm de cremă: batem frișca. După care adăugăm crema mascarpone și vanilia. Amestecăm ușor cu o spatulă de jos în sus.
Vom avea blat + un strat de cremă + căpșuni + blat + cremă + căpșuni.
La final, am servit cu puțină dulceață de fructe de pădure 🙂