Leftovers frittata: adunăm ce ne-a rămas prin frigider și ne apucăm de treabă 🙂
Tocăm mărunt toate legumele.
Călim ceapa în tigaie până devine aurie. Adăugăm morcovul, ardeiul și ciupercile (dacă este nevoie punem și puțină apă). Condimentăm cu sare & piper (eu am pus și niște curry).
După ce s-au înmuiat legumele, adăugăm broccoli.
Separat, într-un bol mai mare, batem ouăle cu un praf de sare.
Adăugăm compoziția de legume. Amestecăm până când se încorporează toate legumele și adăugăm cașcavalul ras.
La final, adăugăm făina & praful de copt.
Preîncălzim cuptorul la 185 de grade.
Ungem o tavă cu ulei (am folosit o tavă rotundă cu diametrul de 25 cm).
Punem compoziția de Frittata în tavă.
!!!Nu uităm de chorizo: îl punem deasupra 🙂
Coacem Frittata timp de 30 de minute.
Ingredients
Directions
Tocăm mărunt toate legumele.
Călim ceapa în tigaie până devine aurie. Adăugăm morcovul, ardeiul și ciupercile (dacă este nevoie punem și puțină apă). Condimentăm cu sare & piper (eu am pus și niște curry).
După ce s-au înmuiat legumele, adăugăm broccoli.
Separat, într-un bol mai mare, batem ouăle cu un praf de sare.
Adăugăm compoziția de legume. Amestecăm până când se încorporează toate legumele și adăugăm cașcavalul ras.
La final, adăugăm făina & praful de copt.
Preîncălzim cuptorul la 185 de grade.
Ungem o tavă cu ulei (am folosit o tavă rotundă cu diametrul de 25 cm).
Punem compoziția de Frittata în tavă.
!!!Nu uităm de chorizo: îl punem deasupra 🙂
Coacem Frittata timp de 30 de minute.