Într-o tigaie punem uleiul, cepele și usturoiul. Nu uităm nici de condimente: sarea, piperul & boia. Le lăsăm la foc mic până când se rumenesc.
Adăugăm apa și ardeiul capia. Le gătim la foc mic aproximativ 5 minute.
Adăugăm năutul (care este deja fiert). Amestecăm bine până când se încorporează toate ingredientele.
Adăugăm conserva de roșii. Amestecăm în continuu timp de 2-3 minute.
Spargem ouăle deasupra. Punem capacul și așteptăm să se gătească la foc mic.
La final adăugăm pătrunjelul și ne bucurăm de ce am pregătit 🙂
Ingredients
Directions
Într-o tigaie punem uleiul, cepele și usturoiul. Nu uităm nici de condimente: sarea, piperul & boia. Le lăsăm la foc mic până când se rumenesc.
Adăugăm apa și ardeiul capia. Le gătim la foc mic aproximativ 5 minute.
Adăugăm năutul (care este deja fiert). Amestecăm bine până când se încorporează toate ingredientele.
Adăugăm conserva de roșii. Amestecăm în continuu timp de 2-3 minute.
Spargem ouăle deasupra. Punem capacul și așteptăm să se gătească la foc mic.
La final adăugăm pătrunjelul și ne bucurăm de ce am pregătit 🙂