Batoane cu ovăz și zmeură

AuthoradminDifficultyBeginner

Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins

 100 g făină integrală de grâu
 100 g fulgi de ovăz
 100 g zahăr de cocos
 100 g unt nesarat (să fie la temperatura camerei)
 1 tsp praf de copt
 1 praf de sare
 1 esență de vanilie
 150 g zmeură (proaspătă sau congelată)
 1 tbsp unt de arahide

1

Într-un bol amestecăm făina, ovăzul, zahărul, praful de copt și sarea (toate ingredientele uscate).

2

Adăugăm untul și esența de vanilie. Amestecăm până când se omogenizează toate ingredientele.
Ai grija să păstrezi două linguri din compoziție!

3

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

4

Pregătim o tavă: o ungem cu puțin ulei/unt și punem deasupra o hârtie de copt.

5

Punem compoziția în tavă. Adăugăm zmeura și deasupra punem cele două linguri de compoziție pe care le-am păstrat.

6

Nu uităm de "tocuh-ul" final: untul de arahide <3

7

Bagăm tava la cuptor timp de 20 de minute.

8

După ce s-au racit, tăiem cu grijă batoanele și savurăăăămmm.

Ingredients

 100 g făină integrală de grâu
 100 g fulgi de ovăz
 100 g zahăr de cocos
 100 g unt nesarat (să fie la temperatura camerei)
 1 tsp praf de copt
 1 praf de sare
 1 esență de vanilie
 150 g zmeură (proaspătă sau congelată)
 1 tbsp unt de arahide

Directions

1

Într-un bol amestecăm făina, ovăzul, zahărul, praful de copt și sarea (toate ingredientele uscate).

2

Adăugăm untul și esența de vanilie. Amestecăm până când se omogenizează toate ingredientele.
Ai grija să păstrezi două linguri din compoziție!

3

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

4

Pregătim o tavă: o ungem cu puțin ulei/unt și punem deasupra o hârtie de copt.

5

Punem compoziția în tavă. Adăugăm zmeura și deasupra punem cele două linguri de compoziție pe care le-am păstrat.

6

Nu uităm de "tocuh-ul" final: untul de arahide <3

7

Bagăm tava la cuptor timp de 20 de minute.

8

După ce s-au racit, tăiem cu grijă batoanele și savurăăăămmm.

Batoane cu ovăz și zmeură
(Visited 114 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *